Ce sa crezi si ce nu despre reparatia unui smartphone

Cazurile de defectiune ale telefoanelor de generatie moderna sunt mai rare. In schimb, sunt tot mai frecvente cazurile celor care isi strica telefonul din dotare, din neatentie. Modul in care este utilizat, stilul de viata si pur si simplu agitatia de zi cu zi sunt motive tot mai invocate cand vine vorba despre neindemanarea de a scapa telefonul din mana sau a varsa pe el lichide.

Din fericire, la ora actuala exista service-uri dintre cele mai competitive cand vine vorba de reparatii gsm. Este de preferat sa se faca o selectie intre acestea. Sa nu crezi ca a repara in zilele noastre inseamna un termen vag despre cum sa faci sa mai mearga putin; trebuie de mentionat asta intrucat in trecut reparatia, in loc sa se cumpere un alt lucru, nou, insemna o modalitate mai ieftina de a face ca acel bun sa mai fie cat de cat functional.

Sa presupunem ca te intereseaza segmentul de reparatii Samsung Galaxy S8 Plus intrucat este un tip de telefon dintre cele mai populare la ora actuala. Sunt multiple mituri despre acestea, ce de altfel se raporteaza si la alte situatii de reparatii gsm. Iata ce sa crezi si ce nu:

  • Un display crapat, chiar si la modul superficial, nu se repara cu un mic truc cu pasta de dinti. Nici macar o mica zgarietura. Circula tot felul de clipuri in online pe care unii le cred. Asa ca nu incerca sa mai repari caci numai un service de calitate iti poate oferi un alt display si ti-l poate si inlocui. Chiar si la modele de telefoane capsulate( caz in care touch-ul lipit de display) se poate inlocui displayul, desi munca in sine este mai complexa.
  • Cei de la service nu schimba piesele numai de dragul de a face asta. In varianta mai moderna, orice reparatie se poate monitoriza. Daca nu este ceva minor ce se realizeaza pe loc, atunci pot verifica camerele din dotare si poti urmari manopera. Desigur, nu toti ofera asta. Gasesti informatii pe glassgsm.ro in acest sens.
  • Partea din spate a telefonului este de mare interes si ea. Se poate inlocui de asemenea. Din nou, trebuie stiut ca nu multi ofera acest serviciu. Dar cert este ca se poate. Daca ti se va spune ca nu ai ce face decat sa ii atasezi cine stie ce folie, sa nu crezi asta.
  • Reparatia este mai rentabila. Nu este mai scumpa precum inlocuirea telefonului si vine la pachet cu avantajul de a reda perfecta functionalitate si impecabilul aspect. Trebuie insa sa mizezi pe un service bun, care sa ofere si piese originale si sa lucreze bine.

Mituri despre cum, unde si cat costa sa iti repari telefonul sunt multiple. Fiecare are experienta sa cu cei de la un service. Diferenta intre mituri si realitate este in primul rand data si asigurata de un service de prestigiu. Nu mergi oriunde, nu alegi pe oricine sa iti repare telefonul, cum practic nu mergi la orice doctor ci la un specialist, cand ai nevoie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*