5 piese vestimentare must-have pentru această iarnă

Dacă ai pus deoparte și ai așteptat cu nerăbdare sezonul reducerilor de iarnă, ori Moș Crăciun a fost într-atât de darnic încât ți-a suplimentat veniturile din această perioadă, acum e momentul ca garderoba ta să ”sufere” o transformare drastică. Magazinele te așteaptă cu promoțiile la ușă și cu rafturile pline! Ți-o spune una care e cu ochii pe reduceri de vreo trei săptămâni. Dar să n-o mai lungim, iată ce poți găsi acum în magazine, în caz că vrei să-ți reînnoiești garderoba de iarnă!

#Pulovere cu tematică

 

E anotimpul rece, la ce te așteptai? Peste tot unde te uiți vezi numai pulovere, pulovere, pulovere dama! Fie ele oversized, fie ele modelul clasic, lipit de corp, puloverele sunt din nou piesa-statement a iernii. Asta înseamnă că dacă ai găsit modelele perfecte, nu trebuie să-ți faci griji de restul ținutei, căci se ajustează de la sine! Desigur, noi nu căutăm orice pulover! În acest sezon, se poartă mult cele din tricot, cu forme atipice, ori cele din lână și angora, care au, de regulă, diverse aplicații, fie ele și cu lurex (bandă de aur, cupru aurit sau argint).

#Cizme/Botine cu toc gros

Din piele naturală sau ecologică, cu vârf ascuțit sau rotund, încălțămintea din iarna aceasta trebuie să răspundă a trei simple criterii: să fie confortabile, călduroase și să aibă toc pătrat. Și dacă la primele două criterii mai putem face rabat de dragul fashion-ului, la ultimul ba. Tocul pătrat a fost la mare căutare anul acesta, fie că vorbim de sandale, stiletto sau orice altă încălțăminte din anotimpurile trecute, așa că nici cizmele/botinele nu fac excepție. Nu disperați, plaja e mare și promoțiile sunt în toi, așa că nicio Cenușăreasă anul acesta. De exemplu, am sesizat o gamă largă de cizme de iarnă pe Answear, la prețuri de l-ar face nerăbdător până și pe Moș Crăciun. Așadar, e de ajuns să intrați pe site și să vă alegeți perechile cizme sau botine care vă fac cel mai tare cu ochiul. Succes!

#Fulare/Eșarfe

Nu știu alții cum sunt, dar eu nu fac față acestui sezon fără eșarfe ori fulare. Cât mai multe și cât mai diverse! Lână, vâscoză, blană, bumbac, orice material e permis! Restricțiile vin doar din partea culorilor, deși și aici sunt multe excepții, dar și din partea prețurilor, desigur, că doar vorbim de un accesoriu, nu de o piesă-statement a unei ținute. Eu, de exemplu, port în perioada asta multe spre roz pudrat, castaniu, gri-uri ori nuanțe pământii. Mă feresc de clasicul negru, căci, pe lângă utilitatea acestui accesoriu, aș vrea să fie, totuși, ceva care să iasă în evidență.

 

#Mănuși

Niciodată fără mănuși! Pot fi ele din piele naturală ori ecologică sau – și mai bine! – tricotate, că tot e în trend tricotul anul acesta. Eu nu ies din casă fără mănuși, iar de la o vreme mi-am făcut un obicei de a le asorta cu fularul / eșarfa. Nu e, însă, un must treaba cu asortatul!

#Căciulă

Am lăsat-o pe ultimul loc, căci, deși e un must al sezonului, nu toată lumea le poartă. Și pentru asta nu este decât un motiv: coafură stricată! Well, dacă treceți de acest aspect, aflați că există o varietate adevărată în magazine. Mie îmi plac cele tricotate, în culori tari.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*