Idei de decorare. Adu primăvara în camera ta!

Au trecut lunile de iarnă, în care ne-am ascuns după draperiile sobre și impenetrabile, e timpul să lăsăm soarele să intre în camera noastră și să ne îmbie de la primele ore ale dimineții.

Și cum pe mine primăvară chiar mă binedispune și mă energizează, m-am gândit că e timpul să fac anumite schimbări în camera mea. Poate o vopsea nouă pe pereții deja anoști, poate niște obiecte de mobilier confecționate chiar de mine, sau poate chiar niște obiecte decorative inedite.

Și după cum vă așteptați, deja am făcut suficient research încât să știu cam ce s-ar potrivi la mine în cameră. Iată, astfel, ce idei de decorare mi-au venit până acum!

Rafturi practice, dar estetice.

 

E adevărat că e nevoie de ceva îndemânare pentru astfel de rafturi, însă eu mă bucur de cele mai creative prietene, așa că n-ar trebui să fie prea greu să obțin ceea ce vedeți în această imagine de mai sus. Fotografii am destule, și cred că o să optez pentru unele colorate, așa pentru un aer mai viu.

Vaze confecționate din sticle decorate cu hârtie adezivă colorată

 

Sunt simpatice, utile și ușor de confecționat. Cum îmi place să fiu înconjurată de flori, am tot achiziționat vaze de-a lungul timpului. Ideea e că sunt toate diferite și, prin urmare, cam greu de pus toate la un loc. Așa, am șansa de a le face pe toate din același registru, astfel să fie o imagine de ansamblu armonioasă. În plus, n-ar trebui să fie atât de scumpă această operațiune. Cel puțin, o să fie mai ieftină decât toate vazele pe care le-am achiziționat până acum. Mai mult de atât, în cazul meu, e vorba de o operațiune distractivă, care mă relaxează complet.

Fețe de perne colorate.

 

Eu fac parte din acea categorie de oameni care se-nconjoară cu perne de toate mărimile și formele. Și da, în fiecare zi stau să le pun și să le dau jos din pat. Efectiv, nu pot trăi fără ele. Sunt simpatice, dau un vibe foarte bun camerei, plus că sunt foarte confortabile. Când mă uit la un film, de exemplu, îmi place să am 2-3 la cap, una în brațe, două-trei în lateral, una pe care să pun picioarele și pot continua. V-ați prins, sper, că am o groază de astfel de obiecte decorative. Iar primăvara, îmi place să le îmbrac în fețe de perne colorate, joviale, care să mă binedispună atunci când le văd. Curând, sper să am timp pentru a confecționa câteva exact ca cele de sus.

Stickere

 

Trebuie să am neaparat așa ceva, măcar pe un perete. Îmi place cum arată, iar dacă e ceva ce chiar înseamnă ceva, cu atât mai bine. Sunt ieftine, vesele și transformă un colț banal într-unul plin de însemnătate.

Voi ce idei aveți atunci când vine vorba de decorarea camerei voastre?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*