Cum să-ți decorezi eficient biroul

Pentru mulți, biroul este acea încăpere în care își petrec cea mai mare parte din zi. Așa că e de înțeles de ce spațiul trebuie să fie confortabil, dar totodată util. În acest sens, m-am gândit să fac o listă a lucrurilor care n-ar trebui să lipsească din birou, dar și una care să curprindă câteva trucuri de decorare pentru a transforma acest spațiu banal – într-unul șic.

Iată, așadar, cum să-ți decorezi eficient biroul!

Masa de birou. N-ar fi un birou dacă nu ar avea așa ceva. Aici, totul ține de preferințe. Dacă îți place lemnul mergi pe așa ceva, dacă-ți place sticla – optează pentru una confecționată din acest material. Personal, le prefer pe cele din lemn.

De reținut! Cea mai bună amplasare a biroului tău este într-un colț care privește diagonal spre ușă. De asemenea, e important ca iluminarea să fie bună (și naturală de e posibil) atunci când stai la birou. O iluminare precară acționează ca o barieră a eficienței și a energiei pozitive.

Scaunul. Aici paleta este largă. Totul ține de gusturile tale. Scaun mobil, nemobil, fotoliu tapițat sau din fier, orice ai alege trebuie să ai considerare că o să-ți petreci destul timp acolo și că trebuie să fie mai înainte de toate confortabil. Și de-abia apoi, trebuie să fie și șic / in style.

PC/Laptop. Ce-oi vrea tu, dar să te asiguri că e poziționat în partea de su-est pentru a genera profit. E un truc pe care am avut să-l aflu în urma unui articol despre fenshui-ul la birou.

Imprimantă / Scanner. Om trăi noi în era digitală, dar fără o imprimantă nu prea poți sta nici măcar acum. Eu o imprimantă color, marca HP, pe care adesea, desigur, UIT s-o încarc cu cartușe. Dar hei, măcar există acolo. Și tre să recunosc că nu este zi să n-am nevoie de ea. Cu scannerul este aceeași poveste. Nici nu mai știu câte scann-uri fac în fiecare zi.

Plante verzi. Oi fi tu o persoană amatoare mai degrabă de tablouri, dar plantele se pare că sunt de bun augur. În special cele cu multe frunze, precum jadul și bambusul.

Produse de papetărie și birotică. Știți voi, toate acele lucruri mărunte pe care urăm să le vedem pe birou, dar de care avem nevoie constant. Ideal ar fi să fie cât mai organizate. Nu uita, prima regulă a feng shui-ului este să scapi de dezordine. Ordinea influențează fluxul energiei chi pozitive.

Lampă. De dorit ar fi să fie acolo o iluminare naturală, însă dacă vorbim de ore târzii în noapte, petrecute la birou, e clar că e nevoie de așa ceva.

Tablouri. Este benefic să te-nconjori cu imagini a momentelor fericite din viața ta. Două-trei tablouri, fotografii cu cei dragi sau chiar cu tine n-ar strica. Desigur, ai grijă să nu depășești granița și să transformi biroul într-un altar închinat… ție!

Fântâni arteziene și acvariile. Dacă ești suficient de deschis încât să ai așa ceva în birou, află că bine faci. Astfel de obiecte stimulează energia pozitivă și crește moralul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*