Cadoul ideal pentru bărbatul din zilele noastre

S-a terminat cu anii în care un parfum, un papion sau o brichetă inteligentă erau cadourile potrivite pentru un bărbat, fie el iubit, fie el prieten. În zilele noastre, bărbatul modern are alte preocupări.

Își face timp să meargă în mall să-și reînnoiască garderoba, e interesat de tot ce-nseamnă nou pe piața cosmeticelor destinate bărbaților, merge la saloane pentru manichiură și pedichiură, și petrece la fel de multe ore în oglindă ca și noi, femeile. Sau cel puțin, cu astfel de bărbați am avut eu de-a face lately. Așa că, pe baza celor spuse anterior, îndrăznesc să cred că am descoperit produsul ce-ar servi drept cadou ideal pentru un bărbat al zilelor noastre.

Așadar, tobe, vă rog! Cadoul ideal este … aparatul de tuns barba. Yep! Cum nu mai există bărbat fără barbă în România, mă gândesc că acesta este produsul după care tânjește cel mai mult un bărbat. Asta, desigur, dacă n-are deja unul. Unul performant și ușor de utilizat!

Ei bine, dacă prietenul/iubitul/soțul nu are deja un aparat de tuns barba și posedă, desigur, o barbă, dă iamă la magazin și informează-te care ar fi cel mai potrivit aparat pentru el. Nu de alta, dar nici acum lucrurile nu devin mai ușoare. Eu, de exemplu, am pus ochii pe un aparat de tuns barba cu aspirator. M-am săturat să tot strâng după Prințul Consort prin baie, așa că acest aparat ar trebui să-mi ușureze și mie, și lui viața. Aparatul ăsta, al cărui preț întră clar în bugetul oricui, îl ajută să tundă barba, mustața și perciunii. Plus că sistemul de aspirare integrat prinde părul pe măsură ce-l tunde, deci părul nu mai ajunge pe mocheta din baie. Eu zic că e un caz de win-win.

Și da, acesta pe care am pus eu ochii are lungimea reglabilă. În funcție de dorință, acesta poate tunde între 0,5 și 10 mm. Așadar, e mai mult decât potrivit pentru tipul de barbă al iubitului meu.

Apropo de tip de barbă, voi ați observat că bărbații fac orice să aibă barbă, însă n-au habar cu ce formă le stă bine? Tocmai de aceea, pe lângă acest aparat de tuns barba o să-i printez și acest articol, pentru a vedea și al meu Prinț Consort că am dreptate când îi spun că la o față pătrată îi stă bine cu o barbă ”extended goatee”, adică cu una ca cea a lui Beckham. Nu știți cum e cea a lui Beckham? E vorba de barba la care ești nevoit să-ți razi complet părul de pe obraji și să păstrezi mustața, părul din zona bărbiei și pe cel care urmărește linia maxilarului. Cool, nu?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*