5 perechi de pantofi pe care orice bărbat ar trebui să le aibă

Cum mai sunt doar câteva zile în care să ne bucurăm de vară, m-am gândit că e cazul să ne facem lista de cumpărături pentru a ne reînnoi garderoba de toamnă. Și da, domnilor, vorbesc cu voi în mod special, căci m-am săturat să vă văd încălțând tot felul de pantofi ponosiți și demodați. Dar ce zic eu aici? Am văzut de-a lungul anilor și domni care umblau pe stradă, toamna, în ghete care-s destinate urcatului pe munte. Deci, domnilor, încetați cu toate acestea și luați aminte de aceste cinci perechi de pantofi de toamnă, care v-ar face să arătați, cu siguranță, mult mai bine! Să purcedem așadar!

#Perechea nr. 1: pantoful sport

 

Adică, nu adidași, căci ăia sunt pentru sport. Eu vorbesc acum de perechi de pantofi pe care i-ați încălța fie la serviciu, fie la întâlniri cu prietenii. Sau, pur și simplu, în activitățile de zi cu zi care nu implică săritul gardului sau făcutului sport.

Să revenim, așadar. Vorbeam de o pereche de pantofi sport, lejeri și confortabili, care vi s-ar potrivi la o ținută formată dintr-un tricou și o pereche de blugi. O pereche de pantofi musai de piele, care să reziste în timp și care să arate la fel de bine și peste ani. O astfel de încălțăminte pentru bărbați o găsiți la prețul de 200 de lei, în magazinul LaScarpa.

#Perechea nr. 2: casual

 

Recunosc, de când am văzut acești pantofi ”blue”, realizați din piele ecologică la interior și piele naturală la exterior, am zis că trebuie să-i fac cadou cuiva. Așadar, i-am programat drept cadou pentru ziua de naștere a tatălui meu. E inutil să spun că e musai să-i aveți, căci sunt extrem de versatili și aspectuoși.

#Perechea nr. 3: casual

 

Da, încă o pereche de pantofi casual, pe care să-i purtați zi de zi, căci niciodată nu sunt destui. Iar aceștia, în jocul acesta de culori, nu trebuie ratați. Sunt perfecți pentru toamnă, când vremea este capricioasă și temperaturile variază. Merg pe ploaie, merg pe soare… merg la orice! Și pe aceștia îi găsiți pe site-ul LaScarpa la prețul de 200 de lei. Un  chilipir, nu-i așa?

#Perechea nr. 4: mocasini

 

Și nu oricare mocasini, ci unii din piele întoarsă, eleganți și extrem de aspectuoși. Aceștia se găsesc chiar și la 130 de lei în magazinele LaScarpa și sunt unii dintre cei mai comozi pantofi pe care poate să-i poarte un bărbat. Și să nu mai spun despre cât de bine dau în picior. Mda, trebuie să fie pe listă, neapărat.

#Perechea nr. 5: eleganți

 

I-am păstrat cu un motiv pe aceștia la final. Trebuie să le precizez domnilor confuzi că acești pantofi nu sunt doar pentru nunți și botezuri. Nu domnilor! Așa cum noi purtăm pantofi cu toc și-n alte ocazii decât sărbătorile mai devreme amintite, așa ar trebui să purtați și voi pantofi eleganți. Dau foarte bine în picior, dau bine la costum și nu numai, dar, mai ales, dau bine în fața doamnelor care se străduiesc să fie cât mai elegante la brațul partenerilor lor. Eu i-am scos pe aceștia negri, dar foarte bine ar putea fi maro sau orice altă culoare, atâta vreme cât inspiră eleganță. Prețul? 330 de lei, că doar vorbim de o pereche de pantofi din piele naturală, atât la interior, cât și la exterior.

Cam acesta fu topul meu, așa că domnilor vă poftesc la shopping!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*