5 parfumuri potrivite pentru toamnă la prețuri avantajoase

S-a terminat vacanța, a vent toamna! Sper, totuși, că ai profitat de vacanță pentru a strânge amintiri frumoase și că ești pregătit pentru un sezon plin de surprize. Ușor nostalgic? Cauți motive să te convingi că anotimpul acesta are partea lui de savoare?

Ei bine, dă-mi voie să te ajut! Toamna aceasta a venit la pachet cu ceva noutăți în domeniul miresmelor. Da, magazinele online, și nu numai, s-au dat peste cap pentru a-ți alcătui o ofertă bogată în materie de parfumuri potrivite pentru această toamnă.

Așa că urmărește cu atenție lista pe care ți-o voi prezenta în cele ce urmează și descoperă aroma care te caracterizează cel mai bine!

5 parfumuri potrivite pentru toamnă la prețuri avantajoase – pentru FEMEI

 

Apa de parfum My Burberry – 50 ml. O găsești la prețul de 185 de lei, aici. Are o reducere substanțială, de mai mult de 50 % și zic eu e mai mult decât tentant. Parfumul acesta este, într-adevăr, ieșit în 2014 și este predominant floral, notele de bergamote fiind cele predominante. Însă, eu cred că My Burberry este un parfum potrivit pentru acest anotimp, destul de călduros pentru început. Nuanța de bergamote urmată de cea de frezie și gutui aurii este amestecul perfect pentru eleganță și încredere în sine.

 

Apă de parfum Lancome – La vie est Belle, 50 ml. O găsești la prețul de 194 de lei, pe același site, prezentat mai sus. Știm deja că este un parfum cu o esență elegant, feminină, de iris gurmand. Un parfum care te inspiră și care te face să te simți irezistibilă. L-aș alege fără să clipesc!

 

Apă de parfum Chloe – Love Story, 75 ml. O aromă ideală, la 221 de lei. Acest parfum îți conduce pașii într-o atmosferă pariziană, romantic, grație extrasului de portocală amară și-a florilor de stephanotis. Notele de baza ale acestui parfum sunt cedrul și moscul. Pentru mine, o boemă incurabilă, acest parfum este ideal pentru acest anotimp.

 

Apă de toaletă Calvin Klein IN2U, 150 ml, la prețul de doar 119 lei. Un adevărat chilipir, dacă e să mă gândesc cât de bine miroase acest parfum. Îmi amintesc că mi l-am cumpărat la sfârșitul toamnei 2009 și că a fost parfumul care m-a purtat pentru prima oară pe treptele facultății. Da, sunt nostalgic și recunosc, din când în când, îmi mai cumpăr acest parfum pentru a trăi măcar puțin senzația acelor zile.

 

Apa de parfum Oscar de la Renta, Intrusion, la 100 de ml, o găsești la 89, 90 de lei. Nimeni nu poate nega ca aceasta este o ofertă destul de tentantă, având în vedere că vorbim despre un parfum renumit, plăcut de toată lumea, și care te-ar ajuta să-ți redescoperi feminitatea, având în compoziția lui atâtea note elegante.

5 parfumuri potrivite pentru toamnă la prețuri avantajoase – pentru BĂRBAȚI

Nu știu cum sunt alții, dar eu mi-am dat seama că unele parfumuri miros cam la fel. De aceea,  îți propun cinci parfumuri diferite, pe care le-ai putea alege conform temperamentului partenerului tău.

 

Primul pe lista mea ar fi Guess Seductive Homme (preț 89, 90 de lei) de pe Elefant.ro. Nu are rost să spun de ce, căci toată lumea știe ce-nseamnă un parfum Guess. Următoarele ar fi: Bulgari Man in Black (100 ml, preț 1990, 90 de lei), Hugo Boss (100 ml, 185 de lei), Paco Rabanne ( 100 ml, 88, 90 de lei), și Burberry Brit Rhythm (50 ml, 54, 40 de lei).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*