Te pregătești pentru schi? Iată câteva produse vestimentare la reducere!

Eu, personal, nu sunt o amatoare de schi sau de placă, însă sunt o amatoare de reduceri. Așa se face că am dat peste un site care comercializează îmbrăcăminte pentru diferite tipuri de sporturi, unde erau sute de reduceri, inclusiv la echipament pentru ski. Și cum eu mi-s generoasă, am zis să împărtășesc cu voi vestea minunată că acum vă puteți construi / reconstrui garderoba de mers la schi cu niște obiecte vestimentare utile, pe care le găsiți prețuri foarte scăzute.

În cele ce urmează, o să vă arăt, așadar, câteva produse pe care am considerat că merită să le vedeți, însă vă invit și pe voi să ”răscoliți” acest site pentru și mai multe oferte!

Pantaloni ski pentru femei – preț: 120 de lei (de la 230)

Nu știu eu multe despre sporturile de iarnă, căci nu le practic foarte des, dar știu că orice ține de îmbrăcăminte de iarnă trebuie să fie impermeabil. Ei bine, acești pantaloni au un grad de impermeabilitate de 600 și rezistă la vânt mare. Plus că-s foarte drăguți și au și două buzunare cu fermoar, să ai unde băga cele necesare pe pârtie.

Șosete ski – preț: 22,50 de lei

Ultima dată când am fost la munte și am vrut să-mi iau șosete de acolo, am scos din buzunar 100 de lei pe două perechi. N-am vrut să-i dau, dar n-am avut încotro pentru că mi s-a spus că fără astfel de șosete nu rezist nici 30 de minute în zăpadă. Ulterior, m-am convins și eu de asta. En fin, ideea e că atunci când am văzut șosete de schi la doar 22 de lei, mi-am zis că nu-s de ratat.

Bluză femei – preț: 89 de lei (de la 135)

O astfel de bluză am eu pentru alergat iarna. E 95% din polyster, are și puțin elastan (5%) și mă ajută să fac față frigului atunci când îmi fac eu curaj și ies din casă la alergat, iarna. Desigur, se usucă repede și la nevoie te încălzește numaidecât.

Geacă ski femei – preț: 249 de lei (de la 440 de lei)

Asta, da afacere! Vorbim de o geacă de la Tresspass, care dispune de o căptușeală ușoară, o glugă cu sistem de reglare, și care este detașabilă, două buzunare cu fermoar, unul special pe interior și manșete reglabile. Este, desigur, impermeabilă și oferă rezistență la vânt. Un adevărat chilipir în perioada asta, dacă e să judecăm de la prețul de pornire. Desigur, vorbim de un echipament în cazul amatorilor, nicidecum de unul de profesioniști.

Cam acestea au fost cele care mi-au ieșit mie în ochi. Dacă vă interesează altceva sau v-au făcut curioși aceste reduceri, puteți accesa site-ul Biciclop, pentru mai multe informații!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*