Recomandări pentru toamnă: 5 rochii must-have

Nu găsesc niciun motiv pentru care garderoba ta să devină monotonă odată cu venirea toamnei. Da, este, într-adevăr, mai frig, însă nu e cazul să renunți la a mai purta rochii sau ținute feminine și să-ți pui un sac pe tine atunci când ieși pe stradă.

Ei bine, dacă ești în pană de idei și nu știi ce să porți în acest sezon, am pentru tine câteva sugestii de rochii confortabile, dar șic, pe care ai putea să le porți, zi de zi, la serviciu, la întâlniri oficiale sau chiar la ieșirile cu prietenii.

Rochia cu mâneci scurte

 

Venirea unui nou sezon aduce cu sine un binemeritat update al garderobei. O rochie cu mâneci scurte, dintr-o stofă elastică, poate fi exact de ce ai nevoie într-o zi aglomerată, în care, totuși, vrei să faci o impresie bună. Și cum paleta cromatică este permisivă în această perioadă, poți opta pentru tonuri pământii, dar și nuanțe pale. Pregătește-te să porți în acest sezon nuanțe de mentă, lavandă, nectarină, etc., căci acestea sunt în trend acum.

Rochie elegantă din jerse elastic

 

Și cum acest sezon este ideal pentru a celebra feminitatea, o rochie din jerse elastic te poate scoate din anonimat și-ți poate aduce complimentele mult dorite. Cea recomandată de mine este neagră, însă poate fi una în orice culoare. O astfel de rochie se găsește aici, la prețul de 220 de lei.

Rochie din jerse cu elastic brocat

 

Jerseul este un material atât de maleabil, încât ar fi păcat să nu-l porți mai des. Și pentru a fi sigură că-n garderoba ta se găsesc ținute diverse, poți adăuga și alte rochii din jerse, dar care să prezinte fie forme geometrice, fie imprimeu floral, căci și acestea sunt în trend toamna aceasta.

Rochie de seară din voal

 

Iar dacă în agendă, toamna aceasta, se regăsesc și unele evenimente ce-au loc seara, atunci o rochie din voal ca aceasta ar fi o alegere potrivită pentru a face o impresie bună. Cu un croi fluid, această ținută este extrem de confortabilă și poate fi și ușor accesorizată. Niște stilletos și efectul este cel scontat!

Recomandări pentru toamnă: Rochie din brocart elastic

 

Cum din garderoba ta de toamnă nu trebuie să lipsească o rochie roșie, aceasta propusă de mine este o soluție stylish. Croită din brocart elastic, această rochie este cu atât mai spectaculoasă cu cât prezintă și un imprimeu interesant. Așadar, îndrăznește cu stilul tău și dă o notă deosebită apariției tale. Nu uita, un detaliu este suficient pentru a transforma o ținută într-o declarație de stil.

Acestea au fost, așadar, ale mele recomandări pentru toamnă. Ce spui? Tu ce rochie ai purta din cele sugerate mai sus?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*