Cum să tratezi eficient celulita

Dacă ați încercat toate produsele cosmetice existente pe piață în materie de tratare a celulitei, înseamnă că sunteți în aceeași tabără cu mine. Da, și eu am cumpărat orice produs mi-a inspirat încredere la o primă vedere, însă, trebuie să recunosc că de niciunul n-am fost în mod deosebit impresionată.

Adică, da, unele au dat un timp rezultate, însă pe termen îndelungat toate m-au lăsat baltă. Am încercat până și renumitul gomaj cu cafea, zi de zi, la duș. Și el m-a ajutat o vreme, însă tot nu sunt mulțumită de rezultat. Ce să mai, de celulită nu scapi chiar așa ușor, iar unii, mai pesimiști din fire, ar spune că niciodată.

În fine, în ultima vreme m-am tot gândit să apelez la masaj anticelulitic. Auzisem de la multe prietene că există un tip de tratament anticelulitic Led + Esthetic de la Nomasvello, care chiar dă rezultate și-ncă destul de rapid. Ei bine, cum suna prea bine pentru a întoarce capul, am zis să aprofundez problema. Iată tot ce trebuie știut despre acest tratament anticelulitic!

Prezentare

În primul rând, e important de știut că acesta este un tratament non-invaziv, care tratează rădăcina problemei, fără a afecta țesuturile din jur. Este rapid, nedureros și la îndemâna oricui. Chpurile, această procedură are un efect vasodilatator și tonifică până și cele mai profunde straturi ale pielii, reducând celulita și excesul de grăsime. Altfel spus, după câteva ședințe s-ar putea să te trezești cu câțiva centimetri în minus.

Desfășurarea tratamentului

O ședință durează douăzeci de minute, deci îi poți face loc oricând în programul tău. Un masaj anticelulitic presupune trei etape: activarea enzimelor (determină digestia, detoxifierea, etc.), apoi stimularea fluxului de sânge în organism, ceea ce știm că este benefic pentru cei care nu fac sport mai ales, în cele din urmă se ajunge la drenaj, care e foarte important în procesul de slăbire, reducând celulita și depunerile de grăsime.

Un tratament eficient constă în 12 sesiuni, cu o frecvență de două sesiuni pe săptămână. Ceea ce sună ideal pentru mine, care reușesc cu greu să plec la o oră decentă de la birou.

După un astfel de tratament este recomandat să faci unele sesiuni de întreținere, în funcție de necesități. Și, desigur, alimentația, combinată cu mult sport, accelerează rezultatele tratamentului.

La ce rezultate să te aștepți

În primul rând, arderea grăsimilor localizate. O singură ședință poate reducere de la 1-3 centimetri în volum. Așadar, dacă ai sesizat că pe abdomen, picioare, șolduri sau brațe ai celulită, atunci un astfel de tratament ar trebui să te ajute să combați problema.

În al doilea rând, această procedură înlătură și previne aspectul de „coajă de portocală”, astfel încât celulita să dispară din vocabularul tău uzual.

Tratament corporal LED absomen

Și cum treaba cu prevenirea ține și de obiceiurile tale, m-am gândit să fac și un top al cutumelor tale nesănătoase, pe care ar trebui să le eviți de acum încolo!

Motive principale ale apariției celulitei

  • regimul alimentar neadecvat (fumatul, alimentația pe bază de dulciuri și grasimi, alcool, etc.);
  • circulație sangvinică deficitară (capilară, venoasă, limfatică);
  • dereglări sexuale, cauzate de anticonceptionale;
  • deshidratarea;
  • stilul de viață sedentar
  • avortul și sarcina
  • constipația cronică;
  • diabetul; hipotiroidismul;
  • tulburări nervoase (bulimie etc;)

Cum prevenim celulita?

Nu inventez roata când spun că o dietă echilibrată, bazată pe legume și fructe, un consum de apă normal ar trebui să te țină departe de celulită. Fumatul este o altă cauză a apariției celulitei, acest obicei fiind inamicul 1 al aspectului neplăcut al pielii. Și desigur, statul degeaba și circulația deficitară permit depunerea de grăsimi, prin urmare a apariției celulitei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*