Cum să arăți bine înainte de sărbătorile de iarnă

Recunosc, sunt din categoria femeilor care se preocupă cum vor arăta de Crăciun și Revelion. Poate că peste ani voi fi și eu, comodă, în halat de baie și papuci de casă pe canapea, deci no blame here, dar până atunci aleg să-mi pregătesc ținutele din timp, să-mi aleg machiajul pentru fiecare ocazie în parte și, de ce nu, să-mi pregătesc corpul pentru ce va să vie, căci știm cu toții că se lasă cu multă mâncare de sărbătorile de iarnă.

Anyway, dacă și voi vă numărați printre cele care căutați trucuri care să vă ajute să arătați cât mai bine într-o perioadă scurtă, iată ce vă fi util de știut!

Detoxifiere

N-ar strica ca o zi, două pe săptămână să introduceți  ”juice diet”. Cel puțin pentru mine funcționează. Dacă vreau să dau jos 1 – 2 kilograme, căci am impresia că mi-ar veni mai bine rochia de Crăciun, păi asta fac. Poate suna drastic, dar chiar nu e. De fapt, e chiar recomandat să-ți detoxifiezi organismul măcar o dată pe săptămână. Cât despre sucuri, sunt atâtea rețete pe internet, care sigur vă vor fi pe plac. Dați-mi de veste dacă nu găsiți o rețetă atractivă, căci fac un top cu smoothie-uri numaidecât.

Ședințe masaj

În lupta cu kilogramele îți vin și masajele. Acest salon, de exemplu, oferă promoții super atractive la pachetele cu masaje. Mie îmi face cu ochiul pachetul cu 4 masaje cu bambus și 4 împachetări cu Parafango, la doar 359 de lei.

Tratamente faciale

Că doar nu poți lăsa greul pe produsele cosmetice. Trebuie să le ajuți cumva cu câteva măști făcute în casă (vezi măști de argilă în diferite combinații, în funcție de ten), și cu câteva tratamente făcute la un salon, precum microdermabraziune, care reprezintă un tratament facial rapid, cu efecte spectaculoase în ceea ce privește luminozitatea și fermitatea tenului. Altfel spus, un lunch peeling, o metoda non-invazivă și complet nedureroasă de a îndepărta celulele moarte de la suprafața pielii.

Bronz

Că doar n-oi rămâne albă, încât să nu mă mai găsească lumea în zăpadă. Glumesc, nu sunt adepta bronzului excesiv și nu promovez asta, însă spuneți voi dacă pielea n-arată mai bine atunci când e puțin bronzată. De aceea, înainte de sărbătorile de iarnă îmi programez 2-3 ședințe de bronzare.

Epilare

Eh! Asta nu se întâmplă numai de sărbători, doar că mă asigur că acest procedeu are loc înainte de sărbători cu puțin timp, ca să nu mă confrunt cu fire crescute fix în ziua în care vreau eu să port rochițe. Știți voi, situații din acelea de-a dreptul incomode, în care planurile îți sunt date peste cap din cauza unui amănunt minor de care ai uitat. Ei, eu tocmai asta vreau să evit. Așa că pe 20 voi merge la salon să rezolv această problemă.

Detartraj

Mi-am făcut un obicei din a merge la stomatolog fix înainte de sărbătorile de iarnă. E o perioadă în genere aglomerată la clinici, dar eu am grijă să-mi fac programarea cu o lună înainte, așa că nu rămân niciodată pe dinafară. În modul acesta, de sărbători mă bucur de o dantură curățată și mult mai albă.

Cam astea-s ”trucurile” la care apelez eu pentru a fi în formă de sărbători. Voi ce faceți pentru a arăta bine în această perioadă?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*