Ce produse cosmetice să dăruiești de Crăciun

Treaba-i simplă! Dacă ai în jurul tău o fată, fie ea iubită, rudă sau, pur și simplu, amică, produsele cosmetice reprezintă întotdeauna o alegere safe în materie de cadouri. Adică, nu cunosc nicio fată care să spună că are suficiente cosmetice sau că nu-i sunt pe plac astfel de lucruri.

Așadar, pregătește cardul, căci urmează să-ți arăt niște produse cosmetice care se bucură în această perioadă de reduceri colosale. Unele calitative și care mai mult ca sigur i-ar fi de folos persoanei în cauză!

Fond de ten

Fondul de ten are locul lui binemeritat în trusa de machiaj. Ce să mai, e indispensabil, dacă e să vorbim sincer. Iar pentru mine, cel de la Revlon Colorstay este cel mai bun, căci matifiază excelent și ascunde cu succes toate imperfecțiunile tenului. Acum, el poate fi găsit aici la prețul de 30 de lei, adică cu o reducere de 58 %.

Trusă corector

Pentru cele care nu sunt tocmai norocoase și se luptă cu anumite imperfecțiuni ale tenului, există trusele corector. Aici gama e variată și, da, ține mult de preferințe, însă pentru mine până acum a funcționat perfect trusa corector de la Dermacol. O folosesc de ceva timp și pot spune că mă ajută mult în a corecta roșeața pielii și alte lucruri cu care mă confrunt. O astfel de trusă se găsește acum la 32 de lei, pe elefant.ro. Dar dacă vreți și alte produse cosmetice puteți intra pe respectivul site, căci sunt reduceri mari, în această perioadă.

Kit pentru sprâncene

Nu cunosc persoană care să zică că nu se dă în vânt după așa ceva. Eu, sincer, ador să-ncerc produse noi în materie de modelare a sprâncenelor. Am găsit, însă, de curând, un kit complet de la IDC Institute, care îmi face sprâncenele într-un mare fel. Kitul conține fard de sprâncene, ceară pentru a fixa fardul și iluminator și se găsește la doar 20 de lei pe elefant.ro, la o reducere de 64%.

Pudră translucidă

Dacă vreți să cumpărați o pudră pentru a o dărui, ar trebui să vă asigurați că persoana respectivă folosește, căci, da, sunt persoane care o ocolesc. Ei bine, mie îmi place, am mai multe în trusa mea de cosmetice, iar cea de la Max Factor (Loose Powder Translucent) este una dintre favoritele mele. Iar acum ea se găsește la doar 28 de lei, redusă de la 46 de lei.

Pensule

”Am destule”, n-a fost auzită zicând nicio femeie, niciodată. Să ne fie clar, nicio femeie nu spune ”nu„ unor pensule noi. Asigurați-vă doar că sunt unele de calitate, nu cu păr aspru, și garantat femeia respectivă va fi fericită dacă le va primi cadou.

Ruj Roșu

Pentru că Revelion și Crăciun! Pentru mine e deja o tradiție să intru în an și să petrec Crăciunul cu ruj roșu pe buze. Am multe rujuri roșii, însă niciodată n-aș spune ”nu„ unuia în plus. Mat, strălucitor, lichid, compact, you name it, toate-s pe placul meu. Unul chiar de calitate este cel de la Revlon (Fatal Apple 240), pe care îl puteți găsi la 19 lei, redus de la 36.

Mascara

Pentru mine L`Oreal Paris Mascara (lash architect 4D) e peste orice există pe piață în materie de mascara. De aceea, reducerea de 55% de pe elefant.ro de la acest produs mă face să-mi refac imediat stocul. Vi-l recomand și vouă, căci sigur e un produs care satisface orice nevoie în materie de mascara (dă volum, oferă intensitate, nu se lipesc genele între ele, le alungește, etc.).

foto: elefant.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*