Cadoul perfect pentru femeia din viața ta: o zi de răsfăț!

Aroma Therapy

Nu e niciun secret când spun că martie este luna femeii. Este perioada aceea din an când reprezentantele sexului frumos sunt răsfațate zi de zi. Nu-mi dau seama dacă unii o fac mai mult din obligație, amenințați de parteneră (hahah), sau dacă simt ei nevoia, dar cert este că se întâmplă. Domnii bagă mâna adânc în buzunare și se prezintă acasă cu o floare, o bijuterie, ceva mai consistent sau ceva simbolic, după caz, sentimente și alte angajamente.

Ei bine, domnilor, într-un articol anterior v-am sugerat opt tipuri de bijuterii pentru femeia din viața voastră. Acum am de gând să prezint variantele atractive la mult râvnitele bijuterii. Mă refer la cele ”daruri” pe care nicio doamnă nu le poate refuza și care o să bucure garantat. Nu, nu e vorba despre ciocolată și flori, căci am stabilit deja că vreți să dăruiți ceva mai… special.

De aceea, m-am gândit să vă propun să-i dăruiți doamnei o zi la salonul de înfrumusețare. Da, o zi în care să o răsfețe altcineva, dar în urma căreia doamna vieții să vă fie extrem de recunoscătoare. Și când zic toate acestea, nu mă refer la a-i da cadoul cardul și implicit salariu pentru a o face pe ea fericită. Nu, nu! Mă refer la a-i comanda anumite ”pachete” pe care mai toate saloanele de înfrumusețare le pun la dispoziția doamnelor în această perioadă.

De exemplu, tratamente faciale în Timișoara. În saloanele Nomasvello din Timișoara, doamnelor pot beneficia de tratamente de rejuvenare facială. Ce-nsemnă asta? Înseamnă că ajunge acasă cu ceva ani în minus, grație tratamentului care ajută la împrospătarea pielii, estomparea ridurilor, acneei și a petelor. Nu sună mirific? Sunt sigură că nicio doamnă n-ar spune ”nu” unui tratament care o ajută să arate mai tânără cu ceva ani. Și cred că nici voi!

Un alt procedeu de înfrumusețare de care s-ar putea bucura doamna din viața voastră este cel de albire dinți în Craciova. Nu e niciun secret când spun că un zâmbet frumos mută munții din loc, așa că de ce să n-o ajutați să-și recapete încrederea în sine prin a avea un zâmbet larg? O astfel de procedură nu doare, costă în jur de 405 lei și are rezultate într-un timp foarte scurt. Metoda de albire oferită de Nomasvello este una profesională, rapidă și sigură, oferind rezultate uimitoare fie că e vorba de îndepărtarea petelor de cafea de pe dinți, fie că e vorba de culoarea dinților căpătată odată cu înaintarea în vârstă.

Iar dacă doamna din viața voastră nu este adepta acestor proceduri, puteți oricând să-i comandați un coafat special, o manichiură, un make-up și apoi s-o invitați la restaurantul favorit unde să vă bucurați de o cină în doi. Ce spuneți?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*