6 perechi de încălțări bărbătești ideale pentru iarnă

Că tot vorbim zilele acestea despre Black Friday și despre reduceri substanțiale, m-am gândit să trec în revistă câteva modele de încălțări bărbatești la modă în această iarnă. Este  vorba despre unele modele pe care le-am tot văzut în colecțiile noi ale brandurilor, unele pe care am pus chiar și eu ochii, deși se vi se adresează vouă, bărbaților!

Dar cum am și eu prieteni, un tătic cool, parcă n-ar strica să fac niște cumpărături zilele acestea, mai ales că se apropie Moș Nicolae, Moș Crăciun, etc., și alte sărbători în care obișnuim să schimbăm cadouri.

#1

De multă vreme mă preocupă ideea că voi, bărbații, sunteți niște norocoși la capitolul ghete. Sincer, întotdeauna mi s-au părut mai reușite modelele masculine de ghete decât cele feminine. În fine, uitați-vă și voi cât de faine sunt aceste ghete maro, din piele naturală, cu vârful rotund. Sunt excelente pentru trecerea asta de la toamnă la iarnă, și vin și la un preț excepțional, dat fiind faptul că la elefant.ro se sărbătoresc acele ”Black Days”. Dacă sunteți interesați, îi găsiți aici, la 234 de lei.

#2

Și ghetele acestea gri mi se par de efect, mai ales în outfitul de mai sus. Și ele sunt din piele naturală și, culmea, au un preț extrem de modic, de doar 145 de lei. Se găsesc și ele, ca și cele de sus, pe site-ul elefant.ro și vor fi cu siguranță  o alegere ”în trend” pentru această perioadă.

#3

Acestea sunt preferatele mele: versatilele ghete negre. Ceva mai elegante decât cele prezentate mai sus, dar la fel de ușor de asortat, mai ales dacă sunteți adepții pantalonilor slim. Aceste ghete Polaris sunt într-adevăr din piele ecologică, și nu naturală, însă au aspect destul de elegant încât acest aspect să nu conteze foarte mult.

#4

Această pereche de încălțăminte este probabil cea mai ieftină dintre cele recomandate de mine. Se găsește la prețul de 73 de lei, pe site-ul mai sus menționat.

Din punctul meu de vedere, aceste ghete Polaris sunt nemaipomenite, căci au un aspect fizic plăcut, dar sunt și comode, ceea ce le face perfecte pentru activitățile de zi cu zi. Iar dacă aveți prin garderobă și piese vestimentare la care să potriviți această pereche de încălțăminte, atunci nu ezitați să plasați o comandă. Eu, cu siguranță, o s-o fac, căci cineva din familia mea sigur o să le aprecieze foarte tare!

#5

Mai sus vedeți un oufit destul de comun zilele acestea: geaca PARKA, atât de apreciată de toți, blugi drepți, o cămașă-tunică albă și ghetele clasice, rezistente la temperaturi joase. este, de ce să nu recunosc, un outfit plăcut, cu siguranță comod și, poate, pe buzunarul oricui. Ghetele acestea costă 234 de lei și sunt din piele naturală.

#6

Și outfitul aceste este pe placul meu, mai ales că apreciez de fiecare dată când văd un bărbat care știe să poarte un palton. Și cum asortarea cu încălțămintea nu este un lucru care iese oricui, acest outfit mi se pare cu atât mai reușit. Și aceste ghete sunt din piele ecologică, găsindu-se la prețul de 110 lei.

Ce spuneți? V-ați vedea purtând aceste încălțări?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*