5 tipuri de botine pe care le-aș cumpăra primăvara aceasta

Nu știu cum sunt altele, dar eu mă-ncalț cu botine ori de câte ori am ocazia în sezonul rece. Desigur, în ultimele zile, în care temperaturile au coborât cu mult sub 0 grade, am preferat să port cizme lungi, să mă îmbrace cât mai mult. Însă, cum s-a încălzit puțin, cum mi-am scos botinele la înaintare. Și deși nu stau deloc rău la capitolul botine, mă gândesc să-mi achiziționez unele noi pentru primăvară.

De aceea, am tot căutat pe diferite site-uri unele care s-ar potrivi pentru noul sezon și care, desigur, nu se regăsesc în garderoba mea! Ei bine, botine de piele întoarsă sau de catifea n-am avut niciodată. M-am ferit de ele, căci eu nu prea am grijă de încălțăminte și m-am gândit că e nevoie de ceva mai mult efort pentru a le întreține. Însă, anul acesta m-am convins să-mi achiziționez și eu măcar o pereche de botine de piele întoarsă. Sper că mă ajutați să le aleg!

Botine de piele întoarsă negre

Clasicele și modelul cu pietre strălucitoare aplicate, nu tocmai clasice. M-am gândit că dacă e să-mi iau vreo pereche, să-mi iau una care ar merge la orice (blugi, fuste, rochii, etc.). Și ce-i drept, astea ar fi și mai ușor de găsit și, probabil, și la prețuri acceptabile. Mhm, ce ziceți?

Botine de piele întoarsă burgundiu

Botine cu șiret și decupate în față, altele ușor decupate în lateral. Pe primele le-am reperat pe site-ul LaScarpa.ro, pe celelalte de pe un site spaniol, grație minunii numite Internet. Amândouă îmi plac, amândouă se potrivesc cu o geantă minunată în culoarea vinului roșu. De când le-am văzut râvnesc la ele.

Botine de piele întoarsă olive / gri

Și astea-mi plac de nu mai pot și aș avea și o jachetă care se potrivește la ele. Desigur, de găsit nu-s chiar ușor, căci nu sunt culorile favorite. Trag nădejde că vreuna dintre voi, cititoarelor, să fi văzut ceva asemănător pe undeva și să-mi vindeți și mie pontul. Mă bazez pe voi.

Botine de piele întoarsă nude

Ușor de asortat, arată delicios și sunt extrem de elegante. Ce să mai, unele nude e musai să se regăsească în garderoba mea. Din păcate, le-am văzut doar pe coridoarele Internetului. Sper ca odată cu terminarea reducerilor de prin magazine să bage și astfel de încălțăminte. Fie ele decupate în față, fie ele în lateral. Cu șiret sau fără. Nu-mi pasă, ambele modele sunt delicioase.

Botine de catifea (foto sus)

Și ce-i mai bun, la final! Moooor, efectiv, după astfel de încălțări. Am niște cizme de catifea, peste genunchi, și-mi vine să le port și când dorm. Așa că nu e greu de crezut, sper, că mi-ar plăcea la nebunie să găsesc așa ceva prin magazine când m-oi porni la căutat. Dacă voi ați văzut astfel de botine de catifea, dați-mi de veste!

Deci, vouă care vă plac? Ce-ați achiziționa?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*