5 ceasuri pe care le poți purta în orice moment al zilei

Un ceas este accesoriul perfect pentru a scoate o ținută din anonimat. Pe de o parte util, pe de alta aspectos, ceasul nu lipsește din outfitul meu zilnic. Dacă și tu ești ca și mine, atunci articolul acesta este pentru tine, căci urmează să prezint 5 ceasuri pe care le porți purta în orice moment al zilei. Adică, fie că vorbim de o dimineață aglomerată la birou, fie un prânz de afaceri, fie o seară petrecută pe ”covorul roșu”, aceste cinci ceasuri te ajută să ai o apariție stilată!

Ceas Timex – 139,99 lei

Vorbim de un ceas unisex, care e prevăzut cu un mecanism quartz și un display analog. Extrem de elegant și de aspectuos, acest ceas merge purtat în orice moment al zilei. De ce? Pentru că deși prezintă o brățară din material textil și nu piele, faptul că e neagră o face să meargă la aproape orice ținută. Desigur, pentru cei pretențioși poate n-ar fi o alegere potrivită atunci când poartă frac, însă în alte condiții, la altfel de ținute, acest ceas e mai mult decât potrivit. Acest ceas poate fi găsit pe acest site și vine la pachet cu o garanție de doi ani.

Ceas Timex Originals – 189,99 lei

Vorbim de un clasic, sper că sesizați. Cu brățară și carcasă rotundă din oțel inoxidabil, acest ceas este unul potrivit pentru orice ocazie, nu numai pentru orice moment al zilei. Luați masa în oraș, sunteți pe o scenă sau, pur și simplu, în spatele unui calculator? Acest ceas vă va face să vă simțiți important și elegant. Mie asta mi se întâmplă de fiecare dată când îl port, căci da, fiind unisex, mi l-am cumpărat fără să ezit. Îl găsiți și voi aici dacă vă interesează!

Ceas Simplify – 219,99 lei

E un ceas predestinat femeii, însă cred că ar da bine și pe mâna unui bărbat. Are o carcasă rotundă din oțel inoxidabil și o brățară din piele, așa că ar fi o alegere practică, dar și inspirată grație designului plăcut.

Ceas Michael Kors – 879,99 lei

E recomandarea de lux din acest top pentru că acest ceas, pur și simplu, merită! Este un ceas foarte elegant, care ar da bine pe mâna oricui. Se închide cu clips, ceea ce-l face ușor de purtat. Cum vi se pare?

Ceas Festina – 400,99 lei

Este, fără doar și poate, un ceas foarte elegant care ar putea da bine în nenumărate combinații vestimentare. Are, însă, un preț destul de piperat. Dar dacă nu acesta este criteriul după care îți alegi ceasul, atunci ia-l în calcul, căci este o variantă elegantă și potrivită pentru orice moment al zilei și pentru orice fel de ținută.

Vouă care dintre aceste 5 ceasuri vă place mai mult?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*