3 produse de îngrijire a părului în care am încredere

Pentru mine, ca și pentru orice altă femeie, este extrem de important cum se prezintă părul meu când ies din casă. E drept, până acum câțiva ani, înainte de multele proceduri la care mi-am supus podoaba capilară, părul meu arăta foarte bine fără niciun efort. Însă, acum, sunt nevoită să aleg produse speciale de spălat și îngrijit părul, care să fie adaptate stării în care se află părul meu.

Acum de exemplu, ca niciodată, mă confrunt cu păr uscat. Într-adevăr, acum câteva luni, am apelat la decapaj, pentru că voiam să scap cu orice preț de nouă ani de negru albăstrui. O procedură, după cum probabil știți, care distruge părul, pur și simplu, indiferent de calitatea produselor folosite în timpul procesului. De aceea, am ales să-mi schimb produsele de îngrijire a părului. Iată care sunt acestea!

Uscător de păr Moisture Protect

Până acum câteva luni aveam un uscător obișnuit, care făcea ce trebuie să facă: usca! Acum, însă, am descoperit că trebuie să am unul mai adaptat nevoilor mele, cum ar fi unul care să ofere cu ThermoProtect și îngrijire cu ioni, pentru a-mi oferi strălucirea, dar totodată îngrijirea de care părul meu are nevoie. E un produs la care eu n-aș mai renunța niciodată, mai ales că, din moment ce oferă îngrijire cu ioni, nu mai sunt nevoită să folosesc și placa. Ceea ce-nseamnă, știți și voi, că nu-l mai ard atât de tare. Desigur, chiar și-n cazul uscătorului de păr, acum, folosesc produse pe care le aplic pe păr pentru a proteja firul de păr înainte de a-l supune la aer cald/rece.

Ondulatorul automat, ProCare Auto Curler Ionic

Pentru că sunt această ființă neîndemânatică, un ondulator clasic nu mă ajută. Ori mă grăbesc, ori nu mă pricep, pur și simplu, cert e că părul meu n-arată așa cum ar trebui după ce folosesc un ondulator obișnuit. De aceea, am zis să fac o investiție într-un ondulator automat. Cum funcționează acesta? Ei bine, tu nu trebuie să faci mare lucru în principiu. El rulează singur, încălzește și apoi ondulează părul într-o buclă perfectă. Și acest ondulator are un tratament cu ioni, așa că părul meu iese din el mătăsos, strălucitor și fără fire rebele. Sună ideal, nu?

Perie rotativă Airstyler

Am ajuns și la aparatul meu preferat! Atunci când am prea puțin timp la dispoziție pentru uscat și aranjat, trec direct la peria rotativă. De ce? Pentru că-l usucă și aranjează deodată! E drept, nu-l folosesc dacă vreau bucle bine definite, însă dacă vreau să fie aranjat, fie el drept, fie în onduleuri, peria rotativă mă ajută. Acest aparat m-a costat doar 270 de lei și e salvarea mea de fiecare dată când plec în călătorii, mai ales că vine la pachet cu tot felul de accesorii, potrivite pentru tot felul de coafuri.

Voi pentru ce produse de îngrijire a părului optați? Aveți încredere în produsele Philips?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*