Top 10 minciuni spuse de bărbați

Un studiu pe care l-am găsit la întâmplare mă informa că un bărbat minte de trei ori pe zi, pe când o femeie doar de două ori. Așa se face că într-un an, un bărbat ajunge să spună vreo 1092 de minciuni. Dar nu despre câte este vorba în articolul ăsta, ci despre ce minciuni spun bărbații cel mai des.

Iată, așadar, top 10 minciuni spuse de bărbați

1. ”Nu am băut.” Iar când se impune (adică atunci când nu poate să se țină pe picioare), nu am băut atât de mult. Ei bine, da! Am auzit-o de câteva ori pe-asta și presupun că nu sunt singura. Bărbații nu sunt în stare să admită nimic ce implică tragerea la răspundere, așa că de ce ar face-o în cazul ăsta?

2. ”Ești foarte frumoasă.” Bă, asta cu ”foarte” e atât de relativ, încât atunci când este urmat de un compliment, care la rândul lui este urmat de o propunere, își cam pierde din valoare. La acest moment, nu cred sau cel puțin refuz să cred că mai există o ființă care pune botul la complimentul ăsta, fără să facă cercetări ample asupra ”emițătorului”.

3. ”Nu am avut semnal la telefon.” Permite-mi să râd: HA! HA! HA! Dacă nu cumva erai pe muntele Everest, escalandu-l, atunci această replică nu are cum să fie valabilă. În momentul de față, există o destul de bună acoperire în toate zonele țării, încât aceste ”incidente” să nu fie posibile. Deci da, și de-asta ne-am prins, încetați s-o folosiți!

4. ”Sunt pe drum. Ajung repede.” Dacă al tău folosește această replică, dar tu pe fundal auzi niște behăieli de masculi înfierbântați și la sincron e posibil să fi picat fix în mijlocul distracției lui. Nu, nu există nicio șansă ca ceea ce să spune să reprezinte chiar realitatea. Cel puțin nu cea imediat viitoare.

5. ”Nu mă uit la alte femei.” Foarte greșit și extrem de fals. Nu știu cum să mai explic că noi vedem și anticipăm orice mișcare de-a voastră. Deci, nu e greu de demonstrat cât de mult mințiți.

6. ”Am terminat de făcut ceea ce aveam de făcut.” Mda, tu și mai cine? N-am cunoscut până acum vreun bărbat responsabil care să-și fi dus într-adevăr sarcina până la capăt și s-o fi făcut-o conform planului. Dar am auzit în schimb: ”am făcut-o, dar așa, căci așa e mai bine” = asta însemnând ”m-am plictisit pe la jumătatea lucrului și am decis să dau o buleală.”

7. „Ai slăbit.„ Asta e o minciună bună. Please do, mai des chiar. :)))

8. ”Nu, nu te face grasă.” Și asta e bună, dar așa cu moderație. O zi da, una nu, că altfel chiar riscăm să ajungem niște balene pe uscat.

9. ”Cum zici tu e bine.” Îhm, și cocoșul ăla de pe gard care scoate fum alb pe urechi ce spune? Oricât de mult ne-ar plăcea nouă să auzim că părerea noastră este împărtășită, de cele mai multe ori când auzim replica asta este total falsă. Deci da, și p-asta am deslușit-o.

10. ”Hai la mine! Nu vreau decât să ne ținem în brațe.” Haha, da, da, right! Și cățelul avea barbă și cioara mergea în cioc. Urmează să-mi spui să ne dezbrăcăm doar să ne uităm unul la altul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*