S-a terminat? Iată cum să-l uiți mai ușor!

Cu despărțirile nu-i de glumă și asta știe și Zuckerberg, chiar dacă acum e fericit cu nevastă și copil acasă. Și pentru că tot anul ăsta a fost vorba doar despre ”a empatiza”, Mark s-a gândit să facă o șmecherie și să poți limita noutățile pe care le primeai în mod obișnuit în newsfeed de la fostul tău iubit.

Așadar, iată cum poți să-l uiți mai ușor pe fostul!

Deci, dacă ești genul care nu vrea să-și șteargă fostul iubit de la prieteni, însă totuși nu vrea să primească tot timpul noutățile lui, Facebook te va ajuta în acest scop. Bineînțeles, deocamdată această „posibilitate„ este disponibilă doar pentru cei din USA, însă sperăm că-n vreo 20 de ani ajunge și pe la noi. Glumesc, chiar sper să fie posibil acest update și-n România cât mai repede, căci știm cu toții că ”cererea e mare”.

 

Cum va funcționa?

Imediat după ce schimbi statusul relației tale pe Facebook, rețeaua îți va oferi opțiunea să faci și alte setări ca să nu-i mai vezi fața stupidă a fostului peste tot, în newsfeed. După ce faci treaba asta, vei putea să-i vezi noutățile, doar dacă intri tu pe contul lui de Facebook.

Și dacă algoritmul actual este să-ți sugereze la orice chestie persoana cu care ai interacționat cel mai mult, posibil el, după ce faci setarea aceasta, respectivul nu o să-ți mai apară primul nicăieri. Nici când dai check in with, nici când vrei să dai tag cuiva, niciodată.

Și partea fericită este că el nu va avea nicio idee că tu ai făcut asta. Și ce mai e și mai mișto, e că poți face ca nici el să nu-ți vadă noutățile. Nu-i vei apărea atunci când pui o fotografie nouă, publici un status nou sau, pur și simplu, când îți dai check in pe nu știu pe unde.

Și dacă tot e greu să treci peste această despărțire, atunci e de datoria mea să te pun la curent cu faptul că există o persoană care face treaba murdară pentru tine. Adică, există pe lume o anume Caroline Sinders, care ocupă funcția de Social Media Break Up Coordinator”, în cadrul firmei „Unde vrea mușchii ei”, și care pentru 10$ îți va rezolva problema. Mai exact, va șterge toate fotografiile cu tine și cu fostul de pe contul tău, îți va șterge și bloca fostul din lista de Facebook, va șterge postările comune, etc, cam tot ce ai vrea să dispară de pe contul tău de Facebook, dar pe care tu încă nu îndrăznești să le faci. Ideal, nu?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*