Pozitii sexuale care te ajuta sa nu ramai insarcinata

Știu, sună pueril, însă nu susțin că aceste poziții sunt sigure pentru a fenta o sarcină sau că trebuie să renunți la metode contraceptive și să faci sex doar în aceste poziții. Însă off the record, există păreri care susțin că în aceste poziții este mai greu să rămâi însărcinată.

Haideți să aflăm, așadar, care sunt acele poziții sexuale care te ajuta sa nu ramai insarcinata!

Femeia deasupra. Știm cu toții, este senzuală, există alt raport între parteneri, femeia pare cea care deține controlul, ceea ce-nseamnă fun-fun. Așadar, de ce să nu o încerci mai des, mai ales că în această poziție sperma are mai mult de muncă pentru a ajunge la destinație. Așa că, atunci când n-ai o metodă contraceptivă la îndemână, ai putea încerca această poziție.

Cu toate acestea, repet, această poziție nu oferă nicio siguranță 100% împotriva unei sarcini.

Femeia deasupra, cu spatele la partener

Este o poziție foarte bună nu numai din pricina senzațiilor simțite de parteneri, ci și fiindcă face dificilă sarcina spermatozoizilor de a ajunge în uter. Desigur, nici această poziție nu oferă o siguranță 100%, așa că pentru mai multă siguranță l-ai putea ruga pe iubitul tău să retragă penisul chiar înainte de a ejacula.

În poziția șezut, femeia în brațele bărbatului

Conform specialiștilor, nici această poziție nu este una favorabilă sarcinii, așa că vă puteți da frâu fanteziilor, mai ales căpPoziția permite o penetrare intensă și stimulează punctul G.

Poziția ”pe la spate”, dar în picioare

Este într-adevăr o poziție extrem de excitantă, care merită a fi experimentată. Un plus îl are faptul că există riscul scăzut de a rămâne însărcinată, în timp ce execuți această poziție.

Și desigur ”69”

Dacă nu e urmată de penetrare, atunci 69 chiar este o poziție sigură.

În final mă simt nevoită să spun că deși aceste exemple de mai sus le-am regăsit pe mai multe site-uri de specialitate, nu reprezintă părerea mea. Din punctul meu de vedere nu există poziții care să te scape de sarcini nedorite, așa cum nu există nici poziții care să te ajute să rămâi însărcinată. Drumul spermatozoizilor nu depinde de poziția în care faci sex. Însă cum specialiștii vorbesc de aceste poziții ca fiind unele care prezintă risc mai scăzut de a rămâne însărcinată, m-am gândit să vi le aduc la cunoștință și să vă întreb ce credeți voi: există sau nu poziții care te ajută să nu ramai insarcinata?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*