Jurnal de sex. Bărbații vor să fie doar prieteni cu femeile

Dacă n-aș ști că sună brutal, aș spune că trăim vremurile în care are loc ”pizdificarea” bărbatului. Dar cum știu că sunteți multe cele care vă oripilați la auzul acestei exprimări, o să zic doar că bărbații se transformă în femei.

Vă mai amintiți de vremurile alea în care o simplă defilare prin fața unui șantier dădea startul corului de fluierături? Dar de timpurile în care ”vrei să vedem un film” însemna hai s-o facem lată în seara asta? Sincer vă spun că eu îmi amintesc vag de toate treburile astea, și nu pentru că aș avea o vârstă considerabilă în prezent. Ci pentru că astfel de lucruri nu mai au loc în ziua de astăzi.

Astăzi, bărbatul nu mai e mânat sexual. Astăzi, bărbatul nu mai are instincte primare de cum vede orice femeie. Ba mai mult, nu mai are instincte nici când o vede pe una în fața lui, care are imprimat pe tricoul sub care nu poartă nimic ”wanna f**k?”.

Nuuu, bărbatul de astăzi este emancipat. El nu mai poate să performeze așa, oricum. El trebuie mai întâi să fie apreciat, ascultat, iubit, etc., etc. Că doar și el are sentimente. Plus că s-ar putea lupta cu vreo depresie. Depresie strâns legată de faptul că blugii preferați nu-i mai vin de la mușchii pompați la sală. Ce să mai, o grămadă de probleme, care-l fac pe el să treacă ”printr-o fază” și să vrea să fie DOAR prieten cu toate femeile cu care se întâlnește.

Ah, acest bărbat este fix același care dacă totuși se-ntâmplă să facă sex o să zică că a fost folosit și că nu se simte pregătit pentru o relație. Și asta nu pentru că ar fi un insensibil care a vrut o aventură de-o noapte, ci pentru că simte că are prea multe de oferit și tu nu-l iei în seamă?

Acest punct este acela în care spunem ”what the f***k?”. De mai multe ori. Și-n care ne cumpărăm un vibrator. Sau două, să avem și de rezervă.

Așadar, doamnelor, câte sunteți cele care ați avut de-a face cu astfel de domni? Identitatea nu este necesară pentru a comenta aici, așa că așteptăm istorisirea, de ce nu, a experiențelor private!

Acest articol face parte din șirul istorisirilor ce vor urma în capitolul jurnal de sex, în care vom încerca să tratăm problemele cu care se confruntă generația noastră în materie de sex.

Autor: Ilona Stanciu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*