Discuțiile cu fostul prin mesaje – mereu înșelătoare!

Nu cred că există cineva care nu s-a gândit la un moment dat să reia legătura cu fostul / a. Problema este că de fiecare dată când facem asta, cineva iese rănit. Indiferent de motivul pentru care am fi reluat comunicarea. Și mă tot gândeam de ce întâmpla asta. Iată la ce concluzii am ajuns!

Ne închipuim că interesul lui față de noi este prietenesc

Ne sunăm, dăm mesaje ne dăm întâlnire, în calitate de prieteni. Asta până când ne invită să dormim împreună la noapte! Da, cam acela e momentul în care realizăm că de foarte puține ori poți avea o relație pur amicească cu un om cu care, la un moment dat, ai avut ceva mai mult de împărțit. Așadar, important ar fi ca înainte să ne aruncăm într-o astfel de chestie să ne asigurăm că nu mai sunt sentimente acolo.

Îl contactăm atunci când el/ea încă mai suferă după relația noastră

Cam în directă legătură cu ce am scris mai sus. Dacă el/ea nu a depășit momentul, e de la sine înțeles că o comunicare între voi nu ar fi una eficientă. În capul lui/ei nu s-ar forma decât speranțe deșarte cum că, la un moment dat, v-ați împăca.

Ne trezim să le cerem favoruri

Or fi fost ei niște oameni pe care cândva ne bazam, însă odată cu despărțirea s-a cam dus și asta. Nu poți presupune că la doi ani după ce v-ați despărțit el/ea va fi acolo să vă îndeplinească și cea mai mică dorință. Nu este cinstit față de nimeni.

Nu ne facem clare intențiile

De fapt, asta este prima greșeală pe care o facem în discuțiile cu fostul / a. Nu precizăm de la început ce vrem de la el/ea. S-ar putea să ne trezim prinși într-o situație pe care nu ne-am fi dorit să o trăim vreodată. Una în care ne dorim lucruri diferite unul de la altul, și din care cineva iese mereu rănit și frustrat.

Vorbim prea mult despre ce a fost

Este normal să mai rămână lucruri nediscutate și netratate, însă vorbitul la nesfârșit despre ce s-a întâmplat nu o să schimbe cu nimic situația. Nu face decât să ne adâncim și mai mult în niște probleme pe care ar trebui să le facem uitate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*