Ce vor prietenii lui să știe despre tine?

Te-ai întrebat vreodată ce vorbesc bărbații între ei, după ce unul dintre ei începe o relație cu o reprezentată a sexului frumos? Ei bine, dacă v-ați pus această întrebare, iar răspunsul imediat care v-a venit în minte este ”cât de mari sunt sânii ei?”, aflați că nu sunteți deloc pe aproape. Repet, vorbim de bărbați, care au depășit de mult adolescența.

Iată, așadar, mărturisirea unui bărbat!

”Trebuie să o cunosc?”

Aceasta este o modalitate politicoasă de a afla dacă este vorba de o relație serioasă sau doar de sex. Așa că da, este o întrebare pe care orice prieten o pune din capătul locului, pentru a ști cum să ”managerieze„ situația prietenului lui.

„Unde v-ați cunoscut?”

Da, și ei sunt interesați de astfel de detalii ”organizatorice”. Și asta pentru că, în mare parte, această întrebare reprezintă dorința ascunsă a prietenului de a afla ”unde poate cunoaște și el o femeie așa”.

”Își dorește copii?”

Da, și bărbații au grija asta. Nu e niciun secret pentru nimeni că bărbații își doresc să procreeze, așa că e important de știut dacă femeia în cauză își dorește copii.

”Cât de sexy este?”

Da, așa de târziu vine această întrebare. La mulți această întrebare este una extrem de importantă, dar doar din prisma faptului că ei sunt deja căsătoriți (probabil deja plictisiți de soțiile lor) și ”devorează” astfel de istorisiri.

”Face nazuri la mâncare?”

Da, este un lucru pe care bărbații nu-l agreează. Oricât de ciudat ar suna, niciun bărbat nu apreciază o femeie care nu mănâncă în prezența lui, și care, de oricâte ori, ar întreba-o ce a mâncat îi va răspunde cu ”o salată”. Not sexy, ladies!

”Cum se îmbracă?”

Mda, trăim într-o eră în care contează aspectul, așa că e de înțeles această curiozitate. Mulți bărbați pun ”eticheta” unei femei doar după hainele pe care le poartă, așa că o simplă descriere a stilului vestimentar poate face pe cineva să agreeze sau nu pe altcineva.

”Provine dintr-o familie înstărită?”

Da, și această întrebare este una legitimă, având în vedere că sunt destule femei a căror singur scop este să pună mâna pe un bărbat bogat. Desigur, faptul că femeia provine dintr-o familie înstărită nu e nicio garanție că nu este o ”gold digger”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*