Ce sfaturi în materie de dating i-ai da versiunii tale mai tinere?

Young happy amorous couple celebrating with red wine at restaurant

Devorez orice revistă străină. Na, mi-e jobul de așa natură, și, tre să recunosc, că-mi și face plăcere să văd ce gândesc ăștia de peste hotare. Recent, de exemplu, am dat peste un articol pe tema expusă în titlu, sfaturi de dating pentru versiunea ta mai tânără, în ediția americană a revistei ”Vogue”, numărul din februarie.

În articol, actrițe, cântărețe și modele internaționale comentau pe marginea acestui subiect. Adică, ce și-ar spune ele dacă în fața lor s-ar afla versiunea lor mai tânără. Ei bine, eu nu-s genul care să regrete trecutul sau să gândească prea mult la cum ar fi stat lucrurile dacă ar fi făcut altceva, însă mi-a dat de gândit articolul ăsta.

Sfaturi de dating

 

Una dintre ele, Chelsea Handler, dacă nu mă-nșel, spunea că versiunea ei mai tânără ar fi fost mai fericită dacă ar fi știut că bărbații pe care îi întâlnește pot fi și doar o aventură, nu neapărat bărbați cu care ar putea să se căsătorească.

Cu alte cuvinte, ar fi vrut ca ea tânără să nu mai spere la Făt-Frumos pe cal alb și să se bucure de persoana din momentul acela, fără însă a se gândi unde duce relația.

Și mă gândesc câte alte femei au gândul ăsta atunci când întâlnesc un bărbat. Cred că e cumplit să-ți agăți speranțele de fiecare mascul pe care-l întâlnești, gândind că el e cel cu care ajungi la altar. Și atunci, nu pot să nu mă întreb, de ce atâta grabă, de unde atâta presiune? De ce trebuie să-l vezi ca pe ceva mai mult decât este?

Uite ăsta e, clar, un gând pe care eu nu l-am avut și, deci, n-aș avea cum să-i spun asta unei versiuni mai tinere decât mine.

 

O altă vedetă, în schimb, vorbea despre situațiile în care tindem să ne adâncim, deși știm că nu e ceea ce trebuie. Adică, atunci când decidem să rămânem în relații care nu funcționează.

Ei bine, la capitolul ăsta aș avea ceva să-mi spun. Sunt sigură că sunt și altele ca mine, care, pur și simplu, deși au constatat că nu mai e nimic de salvat acolo, au continuat să încerce și să spere.

 

Cel mai amuzant sfat pe care l-am citit a fost, însă, să ai, din când în când, câteva relații nasoale pentru a le aprecia pe cele bune. Ei bine, cred că oricum fiecare am avut câteva relații nasoale, pe care nici dacă voiam să nu le avem, n-aveam cum să le evităm. Din simplu motiv că n-ai de unde să știi cum vor evolua lucrurile de la bun început. Așadar, nici de sfatul ăsta n-aș fi avut nevoie.

 

Sfatul următor vine de la un bărbat. El vorbea despre ”a accepta respingerea”. Și da, e unul chiar foarte bun. Versiunea mea tânără ar fi trecut mult mai repede peste relații eșuate dacă ar fi știut cum să accepte mai ușor respingerile. Aș fi evitat timp, resurse și m-aș fi bucurat mai mult de viață.

 

O altă vedetă vorbea despre a fi mai puțin critică cu cel de lângă tine. E adevărat că atunci când ești tânără tinzi să crezi că ai tot timpul la dispoziție și că ai de unde alege. Mă rog, de multe ori suntem snoabe, superficiale, etc. De exemplu, odată am respins un tip pentru că a venit la restaurant îmbrăcat în tricoul cu care l-am văzut mergând la fotbal. Era un tip minunat, amuzant, inteligent, însă am considerat că nu este suficient de atent și de respectuos. Well, ale tinereții valuri

Așadar, voi ce sfaturi în materie de dating i-ați da versiunii voastre mai tinere?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*