Cadouri pe care iubita ta NU ar vrea să le primească

Cadouri! Cadouri! Cadouri! Doar pentru că ne plac cadourile nu înseamnă că o să ne placă orice cadou! Mda, trebuia să stabilesc asta de la început. Da, știu, ați auzit placa cu ”vai iubi, tot ce-mi dăruiești tu e special”, și da, nu a fost decât o remarcă destul de amabilă din partea iubitei tale, care, apropo, caută și acum un loc în casă pentru inutilul obiect pe care l-a primit de la tine acum un an.

Parfum. Nu vă băgați la astfel de cadou decât dacă vă cunoașteți foarte bine partenera și știți exact ce-i place, ce o definește, ce poartă de obicei.

Haine cu mesaje tipărite. Te-o fi distrat pe tine vreo replică de-a ei, dar parcă nu e cazul să-i dăruiești un obiect vestimentar cu mesajul ăsta pe el. Cel puțin, nu unul pe care te aștepți să-l poarte mai mult de o dată.

Curs de gătit. Dacă nu cumva ți-a menționat ea de câteva ori că-și dorește acest lucru, să nu cumva să îndrăznești. Nu, nu, nu! S-ar putea ca în loc de un „mulțumesc” să primești un ”adio”. Yep, atât de periculos este acest cadou.

Lenjerie intimă de Crăciun. Serios? E tacky, serios. Adică, ce preferi: un body sexy de dantelă sau un chilot cu un Moș Crăciun desenat pe el? Vezi?! Renunță la idee!

Produse de baie. Hm, cam care ar fi mesajul pe care vrei să-l transmiți: ”Iubito, ar cam trebui să faci duș!” sau ”Iubito, ăsta e un miros pe care aș vrea să-l ai!”. Oricare ar fi nu sună prea bine în urechea iubitei. Deci nu, nici acesta nu e un cadou potrivit pe care persoana iubită ar aștepta să-l primească.

Un animal de companie. Trebuie să o spun din nou: dacă persoana iubită nu și-a manifestat interesul față de așa ceva, nu risca! Sunt persoane care nu agreează animalele de companie. Yep, există așa ceva. Ori n-au timp de un animal de companie, ori pur și simplu nu sunt genul ăsta de persoană. Mai bine mergi pe ceva sigur!

Dvd-uri. Pff, mai folosește cineva așa ceva? Adică, dacă nu vorbim de un film/documentar, ceva, la care voia să se uite cu disperare și nu l-a găsit în online, atunci e ok. De fapt, nu, nu e ok nici măcar așa. Cum mă să dăruiești DVD-uri? Nu, așa ceva nu se oferă cadou persoanei iubite. Cel puțin nu cu o ocazie specială.

O cutie de inel de logodnă, fără inel de logodnă. E o greșeală capitală. Nu, așa ceva nu se face. Nu te poți juca cu sentimentele ei că s-ar putea să nu iasă bine. Serios, zic!

Mda, cam astea mi-au venit mie în minte. Desigur, lista ar putea fi mult mai lungă și de asta sigur vă dați și voi seama. Așa că aștept aici și sugestiile voastre.

Deci, ce NU v-ar plăcea să primiți cadou?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*