Ai grădină? Aceste utilaje nu trebuie să-ți lipsească!

Dacă și tu te numeri printre cei norocoși cu teren vast, perfect pentru o grădină, atunci acest articol este pentru tine. Spun asta pentru că-n cele ce urmează o să militez pentru niște utilaje care sunt menite să-ți facă viața mai ușoară și care să te ajute să ai grădina la care ai visat dintotdeauna.

Este vorba despre motosape, fierăstraie și motocultoare, care ajut la a-ți îngriji terenul cât mai bine cu putință, fie că e vorba de o grădină plină cu flori, fie că ne referim la o grădină în toată regula, cu legume și fructe pe care le cultivi chiar tu.

Oricum, dacă ești pasionat de agricultură, știi deja că astfel de utilije sunt destul de scumpe și că gama este destul de variată, așa că eu o să mă axez pe a-ți recomanda produsul potrivit pentru nevoile tale. Trebuie să-ți precizez și că există un magazin online din care îți poți achiziționa motocultoare în rate, așa că dacă ești interesat de așa ceva, urmărește articolul acesta în continuare!

Motosapă MS 6580

Vine la pachet cu o rariță și un set de roți de cauciuc, iar prețul ei ajunge la 1557 de lei. Da, e un preț destul de piperat, dar îl poți achita în două rate cu dobândă 0, dacă ești client al băncilor BCR, Banca Transilvania sau Alpha Bank. În fine, dacă nu e cazul, haideți să revenim la ce știe să facă acest utilaj.

Motosapa în cauză este ideală pentru grădinărit și este una dintre cele mai eficiente invenții. Acest utilaj îl ajută pe propretar să prelucreze solul cât mai ușor cu putință, mai ales că are un mâner ergonomic și că i se poate atașa o remorcă. Desigur, asta ar implica alte costuri, însă știm cu toții cât de utilă ar fi una în acest sens.

Motocultor Grillo AGT Honda

Orice grădinar care se respectă ar trebui să posede astfel de utilaje. Fie că ești unul profesionist, fie că grădinăritul e un hobby pentru tine, un motocultor este una dintre cele mai bune unelte de a lucra pământul. El te ajută să ari, să discui, să semini și chiar să scapi solul de buruienile nedorite. Nu-i așa că sună ideal? Ei bine, pe site-ul tehnicbazar.ro o să găsești o ofertă destul de bună pentru acest utilaj.

 Fierăstrău de grădină cu acumulator BOSCH

Costă doar 437 de lei și te scapă de tot ce nu-ți dorești în grădina ta. Taie fără efort crengi cu o grosime de până la 80 mm, permițând de la 30 la 190 de tăieri cu acumulatorul încărcat. Vine la pachet cu un cadru de fixare ”A-grip”, care fixează crengile în vederea tăierii, așa că nu e necesară o a doua mână de lucru. Nu-i așa că sună bine? Atunci ce mai aștepți?

Ei bine, pe site-ul amintit anterior găsiți astfel de utilaje, dar și multe altele, toate pentru orice grădinar care se respectă! Și nu uitați, unele produse le puteți cumpăra în rate, dacă vă e mai comod așa. Ia spuneți, ce utilaj v-ar fi util și cât ați fi dispuși să investiți?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*