5 produse de curățenie la care n-aș renunța niciodată

Bucket

Nu știu alții cum sunt, dar eu am ritualul meu când vine vorba de a face curățenie în casa mea. Da, eu am o ordine precisă, în sensul că încep mereu cu dormitorul și termin mereu cu baia, am produsele de curățenie pe care n-aș vrea să le schimb nicicând, pentru că și-au dovedit eficiența de fiecare dată, și, clar, am orele mele la care fac curat, că doar nu vă închipuiați că funcționez la orice oră din noapte sau zi.

Mă rog, să nu divagăm! Spuneam în titlul că am cinci produse de curățenie la care n-aș renunța niciodată și, credeți-mă, este pe cât se poate de adevărat. În cele ce urmează, o să vă vorbesc de anumite produse pe care le-am testat acum mai multă vreme și de care m-am îndrăgostit iremediabil, pentru că-mi oferă tot ce am nevoie de ele. Dar să n-o mai lungesc, iată despre ce produse de curățenie e vorba!

Detergent degresant CIF

Știți petele alea de grăsime de pe hotă, mașini de gătit, filtre, pereți, pardoseli, uși, etc.? Ei bine, toate acelea au un singur inamic: detergentul degresant de la CIF. Eu îl iau de pe site-ul www.clinit.ro la prețul de 15,47 și sunt mai mult decât mulțumită de el. Gata cu frecatul sau cu produsele urât mirositoare, acest detergent degresant îmi face munca ușoară. Nu l-aș înlocui niciodată, cu niciun alt produs de curățare. E de ajuns să pulverizez pe suprafața pe care o vreau curățată, să aștept să se usuce, și apoi să iau o lavetă și să șterg.

Lavete din microfibră

Sunt perfecte pentru curățarea oricăror tipuri de suprafețe, fie că vorbim de marmură, parchet sau lemn. Sunt, într-adevăr, din microfibră, precum spuneam mai sus, au un preț acceptabil și nu m-aș dezice de ele nicicând. De ce? Pentru că șterg fără să lase urme, absorb foarte bine și sunt reutilizabile. Ce să le cer mai mult?

Detergent dezinfectant

Vi s-a întâmplat vreodată să faceți curat și totuși să simțiți că locul nu e dezinfectat? Că doar știm cu toții că bacteriile nu se văd cu ochiul liber! Ei bine, mie mi se întâmpla des. De aceea, mi-am achiziționat un detergent dezinfectant care să mă ajute să igienizez orice suprafață din casă. Este vorba de un produs concentrat, neparfumat, care e recomandat în special pentru utilizarea în ariile de producție alimentară. E drept, eu n-am vreo patiserie sau mai știu eu ce magazin alimentar, însă vreau să mă simt în siguranță în propria casă, așa că-l utilizez măcar o dată pe lună.

Odorizant Good Sense Fresh

Știu că e o varietate mare pe piață în materie de odorizante, însă eu aleg să folosesc un produs mai puțin cunoscut.  E vorba de odorizantul Good Sense French, achiziționat de pe site-ul amintit anterior, la prețul de 21,42 de lei. Odată pulverizat, odorizantul împrăștie o aromă de măr verde și lasă în urmă o senzație de aer proaspăt. Nu e ideal?

Detergent pentru rufe – OMO

Am încercat de-a lugul anilor nenumărate produse. Totuși, singurul care îmi satisface toate nevoile – miros, curățenie, și culoare păstrată – este Omo. Îl recomand oricui, căci este cel mai potrivit pentru spălarea tututor tipurilor de țesături.

Voi ce produse de curățenie folosiți?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*